LOKACIJA FESTIVALA

MJESTO
KOJE VOLIŠ

Paviljon 9 Zagrebačkog velesajma, na puna 3 dana pretvaramo u ultimativno mjesto susreta obožavatelja kave, profesionalaca i zainteresirane javnosti.

URONI U DOŽIVLJAJ,
NE PROPUSTI NI KAP

Voliš planirati? Preuzmi detaljnu mapu koja prikazuje pozicije naših dragih sponzora, izlagača i događanja na festivalu. Zapikiraj svoje nezaobilazne točke, prepusti se istraživanju i otkrivanju novih jedinstvenih doživljaja.

PREUZMI MAPU

GDJE ĆEMO SE NAĆI

LOKACIJA FESTIVALA

MJESTO

Zagrebački velesajam, Paviljon 9

ADRESA

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb

map doodle decor map decor

MJESTO

Zagrebački velesajam, Paviljon 9

ADRESA

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb

KAKO DOĆI DO NAS

ODABERI
SVOJ NAČIN

AUTOMOBILOM

S glavnih prilaznih cesta za Zagreb do sajma, na desnoj obali Save, samo prati prepoznatljive putokaze Zagrebačkog velesajma. Čeka te veliki parking (računaj da se plaća). Najzgodnije ti je odabrati Parkiralište Istok. Provjeri ovdje sve aktualne detalje i mogućnosti: LINK

TRAMVAJEM

Linija 7 (stanica Velesajam) / Linija 14 (stanica Savski most + bus 607 do stanice Velesajam)

AUTOBUSOM

Smjer istok-zapad: 109 i 222 / Smjer sjever-jug: 219, 220, 221 i 268

FAQ

PRIPREMA JE POLA UŽITKA

Šta je GR8 Coffee Festival?

GR8 Coffee Festival, dugo je traženi međunarodni festival koji okuplja zaljubljenike i profesionalce oko „šalice“ tog uzvišenog napitka – kave. Ali i čajeva. I čokolade. I žestice. I craft piva. Svega finog. A najviše kave.

Gdje i kada se festival održava?

Prvi GR8 Coffee Festival održava se od 23. do 25. svibnja 2024. godine u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma, na adresi Avenija Dubrovnik 15, Zagreb.

Što uključuje moja ulaznica?

Možeš odabrati ulaznicu za jedan dan festivala. Nije potrebno unaprijed odabrati, niti najaviti na koji dan dolaziš. Ili možeš odabrati ulaznicu koja vrijedi za sva tri dana festivala. U svakom slučaju, tvoja ulaznica ti omogućava uživanje u cijelom bogatom programu festivala. Jedini izuzetak su ekskluzivne, zatvorene interaktivne radionice koje (radi individualnog pristupa) organiziramo za ograničen broj polaznika. Mogućnost sudjelovanja bit će objavljena na našim profilima na društvenim mrežama.

Mogu li svoju ulaznicu dati nekom drugom?

Iako se ulaznica kupuje na ime, u slučaju nemogućnosti dolaska, neće biti problem ako svoju ulaznicu daš nekom drugom. A ako nekoga želiš iznenaditi, u procesu kupovine odaberi opciju “Pokloni prijatelju”.

Mogu li zamijeniti svoju ulaznicu ili tražiti povrat novca?

Ne, kada je ulaznica kupljena ne može se tražiti povrat novca ili ju zamijeniti.

Kako mogu kupovati/plaćati na festivalu?

Plaćanje je moguće karticama i/ili gotovinom.

Postoji li dobna granica za ulazak na festival?

Ne postoji dobna granica za ulazak na festival, ali djeca mlađa od 16 godina mogu ući na GR8 Coffee Festival samo u pratnji odrasle osobe, koja za njih preuzima odgovornost. Uzmi u obzir da će na festivalu biti i alkoholnih pića.

Plaćaju li djeca ulaznicu?

Djeca mlađa od 14 godina imaju besplatni ulaz u pratnji odrasle osobe koja plaća svoju ulaznicu.

Smijem li povesti psa?

Iako volimo pse, mjesto održavanja ne dopušta njihov dolazak (ili dolazak bilo kojih drugih životinja), osim pasa vodiča.

Smijem li ponijeti vlastitu hranu i piće?

Ne, hranu i piće možeš nabaviti unutar festivalskog područja.

Hoće li biti opcija za vegetarijance?

Da, bit će ponuđena jela i za vegetarijance.

Hoće li biti fotografiranja i snimanja?

Na GR8 Coffee Festivalu svatko je zvijezda. Naše događanje pratit će brojne medijske ekipe, fotografi i snimatelji. Stoga se pobrini da imaš dobru frizuru 😉 jer samim ulaskom na lokaciju događanja daješ svoju suglasnost da te se smije snimati i fotografirati i da sav materijal s GR8 Coffee Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe. Ako dolaziš kao dio neke medijske ekipe, obavezno se prijavi za akreditaciju ovdje: press 

Postoji li garderoba/mjesto za pohranu osobnih stvari?

Prostor festivala ne raspolaže garderobom, niti zasebnim mjestom za pohranu. Pazi na svoje stvari kao da su tvoje 😉 jer organizatori festivala kao ni tim za upravljanje prostorom ne mogu preuzeti odgovornost za gubitak ili krađu.

Je li dozvoljeno pušenje?

U zatvorenom prostoru paviljona nije dozvoljeno pušenje. Mjesta za pušenje bit će osigurana izvan Paviljona.

Raspolaže li mjesto osiguranjem?

Da.

Jesu li osigurani pristup i mogućnost kretanja invalidskim kolicima?

Da.

Imaš pitanje na koje ne pronalaziš odgovor?

Slobodno nam se obrati na [email protected]

NAPOMENA O FOTOGRAFIRANJU I SNIMANJU

KOD NAS SI ZVIJEZDA

Naše događanje pratit će brojne medijske ekipe, fotografi i snimatelji. Stoga se pobrini da imaš dobru frizuru ;-) jer samim ulaskom na lokaciju događanja daješ svoju suglasnost da te se smije snimati i fotografirati i da sav materijal s GR8 Coffee Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe. Za sva dodatna pitanja u vezi snimanja na GR8 Coffee Festivalu, stojimo ti na raspolaganju.

SAZNAJ VIŠE